Disposem de dos tipus de tractaments amb lents de contacte per al control de la miopia, aconseguint una menor progressió d’aquesta. Tots dos tractaments tenen com a objectiu compensar el desenfocament a la retina que, segons els diferents estudis, és el que indueix un creixement axial de l’ull (de la longitud d’aquest), amb el conseqüent augment d’aquesta miopia.

Així, podem actuar de dues maneres diferents:

De nit

Amb les lents de contacte permeables d’alta transmissibilitat a l’oxigen (DK) mentre estem dormint. Gràcies a la seva geometria, s’aplana la part central de la còrnia i es compensa gradualment la miopia. L’efecte es produeix gràcies al modelatge corneal controlat, que és totalment reversible, a diferència de la cirurgia refractiva. Al dia següent, al llevar-nos, es retiren les lents i aconseguim tenir una visió perfecta sense cap tipus de lents de contacte o ulleres.
De dia

Amb les lents toves de desenfoc perifèric, que són lents de disseny multifocal ( d’ús diari, trimestral, …) amb dissenys especials per a pacients joves. Aquestes lents tenen un disseny que al centre tenen la potència de lluny, i a la perifèria, l’addició positiva per intentar compensar l’augment de la miopia.

C/GUIFRÉ 247
08912 BADALONA
TEL. 933836804
HORARI:
DE DILLUNS A DIVENDRES
MATINS DE 10H A 13.30H
TARDES DE 17H A 20.30H
DISSABTES
MATINS DE 10H A 13.30H